massage i skælskør

Udkørende Massør

Lindring af spændinger, stress i hverdagen eller massage som forkælelse? Ahlers Massage Klinik kan hjælpe dig med en udkørende massør. Gebyr ved dette er: +100 kr

Ved hjælp af massage kan du få løsnet op i diverse spændinger i kroppen og løsnet affaldsstoffer. Dette giver en positiv effekt både mentalt og fysisk.

 

Udkørende massør i Skælskør og omegn!

Her hos Ahlers Massage tilbyder vi også muligheden for at komme hjem til dig med vores udkørende massør mulighed!

Fordelene ved at få massage hvor det passer dig er lang. Dette inkludere blandt andet fordelen ved at være komfortable og afslappet i dit eget hjem og selvfølgelig bonussen ved at eliminere transport. Jeg tilbyder adskillige muligheder for massage når jeg kommer til dig.

 

Massage muligheder i hjemmet – Skælskør og omegn

Selvom vi ikke er i klinikken er der stadig massere af mulighed for at få lindret din krop for spændinger! Vores speciale ligger i fysiurgisk massage, hot stone massage. Derudover har vi også fokus på helkrops massage og fokus massage på en specifik del af kroppen.

Derudover har vi også muligheden for at tilbyde dig og din partner, eller for det vi kalder for parmassage eller duomassage som udkørende massør.

 

udkørende massør

Er du en del af en virksomhed? Så tag idéen med videre til HR eller chefen – giv dem et tilbud de ikke kan sige nej til med vores firma aftale!

Sidebar

POSITIVE EFFEKTER

  • Afspænding af stive led og muskler
  • Øget bevægelighed i muskler, sener og led
  • Smertelindring generelt
  • Forkortet restitution efter sport
  • Præstationsfremmende inden sport
  • Behandling af hovedpine
Ring of lav en aftale
parmassage - massage for 2