Nu også som abonnement

Hydrogenterapi

Hos ahlers massage kan jeg nu tilbyde dig Hydrogenterapi.

Du har måske aldrig hørt om det, men hydrogenterapi er en helt ny og yderst virksom terapiform, som siden 2007 har fået mere og mere opmærksomhed verden over og som du nu også kan få alene eller som kombinationsbehandling hos mig.

Hydrogen er antioxidanten over dem alle
Hver dag producerer vi frie radikaler gennem helt normale stofskifteprocesser. Vi bliver påvirket af udefrakommende frie radikaler som forurening, tungmetaller, medicin, strålinger, psykisk stress etc. Frie radikaler forårsager de fleste sygdomme og sundhedsmæssige problemer.
Frie radikaler mangler en elektron, hvilket gør dem ustabile. Det er det, der kan gøre dem så farlige for kroppen. De stjæler nemlig elektroner fra sunde og raske celler, og en kædereaktion kan opstå. Men en fri radikal uskadeliggøres, hvis den bliver stoppet af en antioxidant, som netop har frie ledige elektroner.
Grøntsager, frugt og kosttilskud er gode antioxidanter, men de kan ikke måle sig med hydrogen, fordi molekylerne ofte er for store til at passere gennem cellevæggen. Derfor skal alt maden først ned i tarmen, optages og omdannes til hydrogengas og dermed blive til verdens mindste antioxidanter.

For at immunforsvaret kan fungere optimalt, har kroppen brug for effektive antioxidanter. Måske mere end nogensinde har vi brug for antioxidanter til styrkelse af immunforsvaret

De fleste danskere har brug for at effektivisere deres immunsystem ved at skabe flere sunde vogtere (antioxidanter), som kan udføre kroppens allervigtigste job – nemlig at bekæmpe frie radikaler. Hvis ikke de bliver stoppet, kan de medføre ubalance, infektioner og i værste fald 65 forskellige sygdomme. I Danmark er der over 1.000.000 danskere, som hver dag kæmper med ubalancer, oxidativ stress og autoimmune sygdomme.

Hydrogen er i stand til at levere den ekstra elektron, som de frie radikaler søger efter. Hydrogen kan neutralisere frie radikaler og oxidativ stress og på celleplan forvandle det til vand. Hydrogenterapi er derfor utroligt effektivt og fungerer ganske enkelt ved, at man beriger sit drikkevand med fritliggende hydrogen eller som her på klinikken hvor du kan inhalere hydrogen i mine rolige og hyggelige omgivelser.

Sidebar

De 5 vigtigste grunde til at vælge hydrogenterapi

  1. Molekylært hydrogen (H2) er det mindste molekyle i denne verden og tilmed det mindste af alle antioxidanter og hydrogen bliver optaget allerede i munden eller næsens slimhinde og kan derfra frit bevæge sig igennem alle kroppens membraner, gennem hele kroppen og selv finde hen til de steder, hvor kroppen har brug for hurtig beskyttelse.
  2. Hydrogen er KUN rettet mod skadelige frie radikaler og undgår de gavnlige frie radikaler, som bruges af dine celler til kommunikation. De fleste antioxidanter lige bortset fra hydrogen agerer ligesom bredspektret antibiotika. De går efter at udslette alle frie radikaler. Men som med bakterier i kroppen er der både gavnlige og dårlige frie radikaler.
  3. Kroppen kender allerede hydrogen, som naturligt produceres i tarmen. Alt hydrogen, som kroppen ikke har brug for, vil man helt naturligt udånde med respirationsluften. Det sker uden at forårsage nogen ophobning eller overdosis. I en sund og velfungerende tarm produceres dagligt ca. 12-13 liter helende antiinflammatorisk hydrogen. Hydrogen produceres naturligt af tarmfloraen under fiberfordøjelsen. Bakterielt produceret hydrogen er terapeutisk og 100% identisk med hydrogen, som drikkes i hydrogenrigt vand eller inhaleres. Hydrogen er altså naturligt og genkendeligt for kroppen, netop fordi vi dagligt producerer 12-13 liter − eller burde producere det.
  4. Hydrogen kan eliminere de skadelige frie radikaler i sig selv, men endnu mere vigtigt, kan hydrogen også øge din naturlige produktion af hydrogen – det kan altså være dit eget selvhelbredende antioxidantsikkerhedssystem.
  5. Hydrogen har redox potentiale som betyder, at hydrogen selv har en reduktionsmekanisme til at kunne finde de områder i kroppen, som er størst belastet af skadelige radikaler (hydroxylradikaler). Hydrogen kan altså selv finde vejen ud til disse områder af kroppen og fjerne de værste hydroxylradikaler først. Dernæst kan de fjerne næst værste for derefter blot at lægge sig som et forbyggende vagtsystem
Booking