massage i skælskør

Annette Ahler – Din Massør i Skælskør

Ahlers Massage bliver drevet af mig, Annette Ahler. Jeg blev uddannet massør tilbage i 2017, og har siden da arbejdet med min passion; Massage. Hvilket er derfor at du nu kan finde mig som din massør i Skælskør i 2022. Før mine massage dage, har jeg også arbejdet i mange år på psykiatrien både i på social og sygehus. Jeg holder utrolig meget af at kunne hjælpe mennesker. Dette inkludere blandt andet en grundig balance i mellem sind og krop så du kan blive fri for massage.

Annette Ahler - Din Massør i Skælskør

 

Information om din massør i Skælskør

Som din massør i Skælskør, ligger jeg utrolig høj vægt på at give dig en tryg og rolig atmosfære. Et miljø som inderligt for dig til at skabe balance imellem dit sind og din krop. Jeg tilbyder adskillige behandlinger som kan fungere som enten selvforkælelse eller heling! Dette inkludere blandt andet; Fysiurgisk Massage, Hot Stone Massage, Gravidmassage, Infrarød Sauna og meget mere.

Du er altid velkommen til at kontakte mig direkte på +45 2548 4018, på min kontaktformular eller min e-mail: Ahlersmassage@gmail.com

Sidebar