massage i skælskør

Massage i Skælskør

Massage i Skælskør

Hos Ahlers Massage i Skælskør ligger vi stor vægt på samspillet med dig i et trygt, roligt og menneskeværdigt miljø.

Find din lokale massør i Skælskør

Måske står du og har brug for en pause i din travle og stressede hverdag? Har du brug for at finde tid til dig selv igen? Måske ved hjælp af en omgang forkælelse!

Ahlers Massage Klinik ligger i Skælskør, her arbejder vi med lindring af stress, spændingshovedpine, smidiggørelse af muskler og led og stimulerering af nerve- og lymfesystemet.

Min ypperste opgave er at give dig det mest optimale behandlingsforløb, så du kan komme i balance igen.

 

massage i skælskør

 

Massage i Skælskør!

Hos os tilbyder vi en lang række er forskellige typer massager som kan aflindre dig og få dig til at slappe af!

Fysiurgisk Massage: Denne massageform arbejder dybt i væv og muskulatur. Fokus er at forbedre blod- og lymfekredsløb. God ved spændinger, muskelinfiltrationer og fjernelse af affaldsstoffer. Klik her for at læse mere om behandlingen!

Cupping Massage: Cupping massage kan lindre smerter i lænden, nakke og skulder. Samt hovedpine og migræne. Cuppingen er en del af min massage, og sammen aftaler vi hvor vidt det skal bruges. Klik her for at læse mere om behandlingen!

Hot Stone Massage: Opvarmede lavasten masseres med afstressende, rullende og blide bevægelser på kroppen. Varmen fra stenene trænger dybt ind i musklerne og løsner spændinger i kroppen. Klik her for at læse mere om behandlingen!

Gravidmassage: Massagen reducerer stress niveauet, og er en måde at holde din krop og dit barn stressfri under graviditeten. Det giver rum og ro til en dybere kontakt mellem mor og barn. Klik her for at læse mere om behandlingen!

Infrarød Sauna: Den infrarøde sauna afhjælper ømme led og muskler, stress og manglende energi. Desuden kan den hjælpe med vægttab og styrke kroppes immunforsvar. Klik her for at læse mere om behandlingen!

Ansigts Behandling: Ansigts behandlingen er en dejlig wellness behandling, hvor huden renses og tilføres fugt samt peel maske. Desuden en lækker massage af ansigt og hovedbund. Klik her for at læse mere om behandlingen!

 

massage i skælskør

Har du brug for at vide mere om mig eller hvordan du kan komme i kontakt med mig? Så klik her for mere information!

Sidebar