Bredahl Beauty

Kære kunde
Jeg hedder Pia. Jeg er 53 år og er både mor og mormor. Jeg er uddannet kosmetolog siden 2001, og før det uddannet salgsassistent i parfumeri. Jeg har faktisk haft min gang i skønhedsbranchen, siden jeg var 14 år. Jeg bestræber mig på at yde god service, er resultatorienteret og brænder for at gøre en forskel. Produkterne jeg anvender, skal afspejle dette og er nøje udvalgte. Behandlingerne skal ligeså, give dig en følelse af velvære, men også opfylde dine ønsker, hvad enten det er smukke negle, fersken hud, eller perfekte bryn.

Når du ligger på min briks, ønsker jeg at være nærværende, forkæle -og kun have fokus på dig og din behandling. Derfor har jeg telefontid hverdage mellem kl. 8,00- 9,00 og 18,00-19,00. Du er velkommen til at prøve at ringe uden for dette tidsrum. Kan jeg ikke tage telefonen, så send mig en sms – og jeg ringer retur.
Afbud skal modtages senest 24 timer før din tid. Jeg godtager sms besked.
Tlf: 25300358
Mail: bredahlbeauty@gmail.com

 

Ansigtsbehandlinger

Alle ansigtsbehandlinger indeholder retning af bryn, dybderens og afsluttes med Beauty Angel lysterapi.

Fire & Ice professionel behandling
Denne intensive kliniske ansigtsbehandling er designet med henblik på, hurtigt og sikkert at dybderense huden samt reducere fine linjer og rynker. Behandlingen består af rens, hudanalyse og to professionelle masker fra IS Clinical, dybderens, ansigtmassage. Behandlingen er i særdeleshed effektiv mod rosacea, akne, hyperpigmentering og alderdomstegn. Resultatet er allerede synligt efter første behandling. For optimalt og vedvarende resultat anbefaler jeg et kurforløb på 6 behandlinger med 14 dages interval.

90 min. Pris: 895,-
Kurforløb består af: 1 x 80 min. á 895,- plus 5 x 30 min. á 495,- ( inkl. Beauty Angel lysterapi 15 min. )

 

Diamantslib Ansigtsbehandling
Huden afrenses og klargøres til behandlingen. En diamantslibning føles som en effektiv og blid massage. Behandlingen er smertefri, afslappende og en oplevelse af luksus, når de ægte diamanter masserer og sliber din hud. Døde hudceller fjernes og blodcirkulationen stimuleres og porer renses og formindskes. Behandlingen består af: Afrens, hudanalyse, peeling, dybderens, hudslib, ansigtsmassage, skulder/nakke massage, ansigtsmaske, hovedbundsmassage. Afslutningsvis serum, øjencreme og dagcreme.

90 min. Pris: 895,-

 

DermaOXY oxygen Ansigtsbehandling
DermaOXY’s oxygenkoncept er udviklet til at arbejde sammen med hudens egne processer. Derfor er der høj fokus på valget af ingredienser. I sammenhæng gør de anvendte ingredienser en vital forskel for hudens sundhed, fugtighed og struktur. Råmaterialer er nøje udvalgt og der er en dokumenteret anti-ageing effekt, med fokus på reduktion af rynker og linjer, samtidig får du en synligt sundere hud. Ved brug af luft med en 90% oxygen koncentration, masseres de aktive ingredienser efterfølgende endnu dybere ned i huden og helt ned i bunden af dermis. Den høje oxygen koncentration aktiverer serummets komponenter og effektivisere anti-age effekten. Allerede 20 minutter efter behandlingen, ses en tydelig reduktion af rynker og linjer i huden.

90 min. Pris 995,-
Ønsker du for alvor at bekæmpe alderens tegn, anbefaler jeg et kurforløb på seks behandlinger med 14 dages interval. Kurforløb består af: 1 x 90 min. 995,- plus 5 x 45 min. oxygenboost á 595,- ( inkl. Beauty Angel lysterapi 15 min. ) Samlet tilbud på kurforløb: 3500,-

 

Japansk Lifting / anti-stress ansigtsmassage
Japansk Lifting er en behandlingsmetode, der kombinerer akupressur, lymfedrænage og ansigtsmassage. Ved brug af specielle teknikker løsnes der op for eventuelle muskelspændinger og vævet drænes for væskeophobninger og affaldsstoffer. Japansk Lifting er afstressende og muskelafspændende, et naturligt ansigtsløft. Behandlingen udføres med blid ansigtsmassage, som fokuserer på bestemte punkter og zoner, mindsker rynker og giver ansigtet velvære og et ungdommeligt og friskt udseende. Tillige en behandling der anbefales ved hoved/nakke smerter.

• Ansigtet renses af og påføres en skøn, plejende maske, der kan masseres i
• Færre og mindre rynker, linjer og dybe fuger
• Opstramning af slap hud
• Huden bliver mere spændstig og elastisk
• Mindsker poser under øjnene
• Ødemer (væskeophobninger) reduceres eller forsvinder helt
• Afbalancerer kroppens og organernes funktioner
• Virker afstressende på kroppen og ansigtsmusklerne
• Kan afhjælpe spændingshovedpine
• 15 min Beauty Angel Lysterapi
• Varme omslag forstærker blodgennemstrømningen og forstærker den afslappende følelse og velvære
• 15 min Beauty Angel Lysterapi

Allerede efter 1. behandling med japansk facelift får huden et mere frisk udseende, eftersom blodgennemstrømningen i vævet forøges. For mere længerevarende resultater anbefales 6-8 behandlinger. De første 3 behandlinger skal helst lægges 1 x ugentligt.

Varighed 75 min. Pris: 695,- inkl. Beauty Angel Lys.

 

Shellac på hænder og fødder

Den perfekte behandling til smukke negle. Den prisvindende CND shellac behandling er blevet enormt populær, og det forstås. Få smukke negle med shellac i de fineste farver og med en holdbarheds garanti på op til 14 dage ( de fleste kunder, oplever holdbarhed på i 3-4 uger )

Shellac med helfarve
45 min. Pris: 325,-

Forstærkning af negle inkl. shellac
60 min. Pris: 495,-

Gelenegle inkl. shellac
90 min. Pris: 695,-

Aftagelse af shellac/alm. lak inkl. mini prep af negle
20 min. Pris: 75,-

Tillægsbehandlinger:
Nailart (Glimmer, sten, art-work) Pris: 15,- pr. negl

Parafinbehandling
Pris: 75,-

Manicure
45 min. Pris: 395,-

OBS: Husk at booke tid til aftagelse af shellac, hvis du har produkt på når du kommer, så vi har tiden til at fjerne det gamle
produkt.

 

Voksbehandlinger

Hårfjerning med voks er en hurtig og effektiv måde at fjerne hår på. Ved regelmæssig behandling holder resultatet op til 4-5 uger. Voksprodukterne er nøje udvalgt, for at give dig det bedste og mest skånsomme resultat.
OBS! Inden du kommer til din voks behandling, er det vigtigt at dine hår har en længde på min. 0,5 cm, da jeg ellers ikke kan udføre den optimale behandling, med det bedst mulige resultat.

Voks af hel ryg Pris: 325,-
Voks af brystkasse og mave Pris: 325,-
Voks af arme Pris: 250,-
Voks af overlæbe Pris: 50,-
Voks af hage Pris: 50,-
Voks af overlæge og hage Pris: 95,-
Voks af ½ ben til og med knæ Pris: 295,-
Voks af helt ben inkl. Bikini Pris: 395,-
Voks Brasiliansk (kun kvinder) Pris: 395,-
Voks af Bikinilinje Pris: 175,-
Voks af armhule Pris: 95,-

 

Bryn og vipper

Retning af bryn Pris: 95,-
Farvning af bryn, inkl. retning Pris: 195,-
Farvning af vipper Pris: 195,-
Farvning af bryn og vipper/inkl. ret Pris: 295,-

Lash Lift og browlift

Lash lift er et naturligt buk af dine egen vipper. Det giver et fyldigere og længere look når du får bukket dem. Det holder op til 5-6 uger.

Lash lift inkl. Farvning af øvre vipper
Varighed 60 min. Pris: 495,-

Keratin Brow lift, inkl. Farvning af bryn
Varighed 60 min. Pris: 495,-

Lash og brow lift kombi
Varighed 90 min. Pris: 795,-

 

Single eyelash extensions

Single lashes – et naturligt look.
Vipperne bliver forlænget enkeltvis, så dine egne øjenvipper bliver længere og tykkere. Dette giver det fuldendte mascaralook, så du ikke behøver at anvende mascara. De Kunstige øjenvipper bliver sat på, en efter en på dine naturlige vipper, på alle vipperne. Tilpasses i forskellige længder, og det er en behandling der tager ca. 2 timer. Jeg anbefaler en opfyldning og tilretning, hver anden til tredje uge, for et flot vedvarende udseende. Her bliver de vipper der er groet med ud fjernet, og der bliver fyldt nye vipper på nyankommne vippehår. Går der over 4 uger, inden opfyldning, gælder dette som et nyt sæt. Anbefaler altid en stor opfyldning ved 3 uger.

Ny sæt single lashes
Varighed 90-120 min Pris: 995,-

Lille opfyldning
Varighed 30 min Pris: 295,-

Mellem opfyldning
Varighed 45 min Pris: 495,-

Stor opfyldning
Varighed 60 min Pris: 550,-

Sidebar